Bevittna en legend i Play’n GO:s Athena Ascending.

Athena är nu mäktigare än någonsin och ger ett fåtal utvalda personer sin makt, visdom och förmögenhet. Eftersom hon förkroppsligar både vishet och krig är det svårt att säga vilken sida av Athena Olympus folk kommer att hamna på…

Den verkliga stjärnan i Athena Ascending är Multiplier Wilds, som håller sig fast vid hjulen och stiger med varje snurr tills Multiplier når x4 – vilket vänder upp och ner på mekaniken som vi såg i Rise of Athena! Free Spins fortsätter så länge det finns en Wild på hjulen.

Spelare av Rise of Athena kommer att se att Athena Ascending har samma charm som sin föregångare när det gäller konstverk och ljud, vilket visar Play’n GO:s förmåga att skapa innehåll som står sig genom tiderna.

Efter Rise of Olympus-serien, Gates of Troy (2022) och Myth (2013) kan vi se Athena Ascending bli ännu ett legendariskt Play’n GO-släpp.

Charlotte Miliziano, chef för spel på Play’n GO, säger:

”Vi ville inte bara fånga kärnan i originalspelet, utan vi ville också höja mekaniken, ljudet och det visuella ännu mer.”
”Jag tycker att det som är fantastiskt med våra slots med grekisk mytologi är att varje spel lyfter fram en ny hjälte, berättelse och funktioner. Det finns något för alla även inom en serie, det finns en anledning till att Play’n GOs portfölj är oöverträffad i branschen.”

Skrivit av drivemi.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *